Seară de poetry slam

În data de 12 mai 2014, la ora 20, Centrul Cultural German Timișoara organizează o nouă seară de poetry slam în Cuib d`Arte (str. Mărășești nr. 14).

Concursul literar, care este cunoscut sub denumirea de poetry slam, este în prezent foarte popular în Germania. Aceasta este o formă diferită de a prezenta literatura, pe care Centrul Cultural German dorește să o facă cunoscută și în Timișoara. Cei care scriu cu plăcere vor avea astfel posibilitatea de a recita propriile texte într-un cadru comfortabil și de a primi feedback direct. Deosebit la poetry slam este faptul că cei care recită pot completa textele cu elemente performative pentru a atrage publicul.

La această seară de poetry slam vor participa și membri ai cercului literar german „Stafette“. Aceștia vor recita texte proprii, dar vor participa și la o probă de improvizație.

Cine este interesat de acest gen de eveniment și dorește să participe cu un text propriu la următoarea seară de poetry slam, se poate înscrie la adresa: r.popa@ccgtm.ro. Textele pot fi redactate în limba germană, română sau engleză.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.