Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Traditia party-urilor ”48h” revine in Timisoara

Traditia party-urilor ”48h” revine in Timisoara

În acest an, în week-end-ul 30 mai – 1 iunie, o tradiţie lansată în urmă cu 13 ani, care a constituit pentru multă vreme unul dintre principalele evenimente româneşti ale scenei muzicii electronice, este readusă la viaţă. 

AnonimTM si Made in TM organizează sub genericul ”Timișoara se întâmplă”, a 8-a ediţie de patruzeci si opt de ore de muzică non-stop la Poligonul din Pădurea Verde (șoseaua spre Giarmata Vii).

Evenimentul denumit în acest an 48H/Made in Tm va reuni în total peste 80 de artiști, dintre care 7 trupe live și 24 de DJ și MC, din străinătate și din România, care vor încânta publicul de la 2 scene, aducând din nou emoția muzicii în aer liber și buna dispoziție în sufletele participanților.

Ediția acestui se va bucura de participarea pentru prima oară în România a unuia dintre cei mai prolifici, calitativi și respectați producători de muzică electronică al momentului:  Calibre (signature records, IRL), care are și pseudonimele  Dominick Martin, Mist:i:cal și St.Cal. Muzica sa este definiție pentru drum’n’bass, iar producțiile sale au trecut de multă vreme granițele genurilor muzicale. În plus, artistul este singurul producător de muzică electronică ale cărui producții nu au fost niciodată remixate de alți artiști.

Alături de Calibre, iubitorii de muzică electronică vor dansa și pe ritmurile dj-ul ui și producătorului Addison Groove(Swamp81/ 50Weapons,UK),  artistul care a sintetizat diversele genuri ale muzicii electronice într-un stil aparte care a devenit o nouă definiție a genului, câștigându-și totodată statutul de legendă vie în lumea dubstep-lui.

Dj Presha (samurai music, red seal, NZ)  este  în egală măsură cu ceilalți doi artiști un headliner de excepție,fiind mentorul mișcării de muzică electronică din Noua Zeelandă și conducând în acest moment două dintre cele mai respectate și inovatoare case de discuri ale momentului, Samurai Records și Red Seal.

Aceștia sunt doar trei dintre dj-ii care vor transmite mesajul muzicii către publicul dansator, însă lista nu este nici pe departe completă fără elementele de muzică live ale evenimentului, care nu se includ neapărat în categoria muzicii electronice, ci mai degrabă în aceea a acelor muzicieni care fac ca la fiecare concert pe care îl susțin să producă energie pură: Le Grand Uff Zaque live (reposit.records, DE), Brigada Artistică Urbană ft. Bucharest Jazz Orchestra,  Implant Pentru Refuz ,Thy Veils, Brum, Exit OZ și Grave for Sale.

Detaliile referitoare la toți artiștii care vor face ca Pădurea Verde să răsune timp de 48 de ore la sfârșitul lunii mai se pot afla prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului : 48H/Made in TM. Totodată, aici se pot găsi informații despre punctele de vânzare a biletelor de intrare, care cumpărate în avans costă 65 lei pentru întregul week-end.

Asociația s-a format in 1998 la Timișoara și este o organizație care promovează curente muzicale underground, aducându-și contribuția în crearea unei culturi de club sănătoase în Romania. Membrii săi sunt unii dintre cei mai importanți și respectați dj ai mișcării, adevărați pionieri care au deschis drumuri fără să uite niciodată de unde au plecat.


Made in TM este o platformă dedicată mobilizării comunității timișorene în sprijinul inițiativelor, proiectelor și activităților locale valoroase. Made in TM  stimulează comunitatea locală în susținerea performanței și calității în orice domeniu. Prin organizarea unor evenimente de promovare a mediului creativ timișorean, Made in TM generează energie pozitivă în oraș și face lucrurile să se întâmple.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus