Te afli aici: Acasa » TOP » Trofeul campionilor a ajuns la Iulius Mall

Trofeul campionilor a ajuns la Iulius Mall

Trofeul campionilor a ajuns la Iulius Mall

Drumul trofeului de campion naţional cu cerit de RCM MVT Universitatea de Vest Timişoara a ajuns în a treia locaţie de expunere, la Iulius Mall, după Info Centrul turistic şi Universitatea de Vest. Mutarea trofeului a adus cu sine şi o promisiune din partea echipei,cum că anul viitor e posibil să evolueze în Cupa Challenge.

Începutul lunii decembrie a însemnat şi vacanţa pentru galben-albaştrii. Antrenorii şi jucătorii vor pleca acasă până în data de 14 ianuarie, când are loc reunirea echipei. La finele sezonului 2012, bănăţenii pleacă în vacanţă cu mulţumirea unui sezon încununat cu un trofeu. A trecut un an în care am făcut multe promisiuni, o parte le-am respectat, o parte nu. Am adus trofeul de campioni pe Bega, dar din păcate nu am reuşit să păstrăm Cupa. De anul viitor pregătim un nou buget şi multe surprize pentru fanii noştri, a declarat vicepreşedintele Dan Dinu. Una dintre aceste surprize este faptul că oficialii echipei fac demersuri pentru ca Timişoara să participe de anul viitor în Cupa Challenge, alături de echipa puternice din Franţa şi Anglia. Dacă RCM va participa în această competiţie, este foarte posibil ca echipa să închirieze un stadion, chiar şi “Dan Păltinişanu”. Dorim ca anul viitor să participăm în Cupa Challenge, să arătăm că putem face asta la fel de bine ca şi fotbalul, a declarat preşedintele clubului, Sorin Doda.

Oficialii şi jucătorii echipei au dorit cu acest prilej să transmită sărbători fericite tuturor iubitorilor rubgy-ului timişorean. Chester Williams spune că îşi doreşte de Crăciun ambele trofee. A fost un an bun, ne-am atins obiectivul de a ieşi campioni, dar din păcate nu am câştigat şi Cupa României. Anul viitor ne dorim să câştigăm ambele trofeu şi de ce nu, în viitor şi Cupa Challenge. Cu siguranţă anul viitor aşteptările vor fi mai mari, pentru că suntem campioni. I-am scris lui Moş Crăciun deoarece anul viitor îşi doreşte eventul, a declarat antrenorul sud-african. Iar dacă acum galben-albaştri au început să adune trofee în vitrină, în urmă cu câţiva ani acest lucru părea doar un vis îndepărtat. Ştiam că într-o zi vom ridica trofeul deasupra capului şi ne vom bucura cu toţii de câştigarea titlului. De mult am visat, le spuneam jucătorilor care sunt mai vechi, când mă certam cu ei, să se uite la poartă, că sunt 20 care aşteaptă să intre în teren. Atunci toţi rădeau, nu credeau, dar aceea zi a venit în octombrie 2010 când am transferat acei jucători de la Arad. Atunci ştiam că acest moment nu este departe. Nu a durat un de zile până am câştigat Cupa României a mai trecut un an şi am câştigat trofeul pe care l-am visat de 40 de ani, a declarat directorul sportiv Dan Borzaş. Următoatea oprire a trofeului va fi la Primăria Timişoara, ultima etapă din drumului trofeului. Sezonul competiţional din 2013 va începe cu SuperCupa României.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus