Te afli aici: Acasa » TOP » Efectele codului portocaliu si galben de canicula. Zeci de ambulante solicitate la Timisoara

Efectele codului portocaliu si galben de canicula. Zeci de ambulante solicitate la Timisoara

Primele efecte ale codului portocaliu şi galben de caniculă încep să apară, cele mai afectate persoane fiind persoanele vârstnice şi cele cu afecţiuni cronice şi boli de inimă.

Douăzeci de persoane din Timişoara au solicitat în ultimele 24 de ore, intervenţia Ambulanţei, după ce s-au simţit rău  datorită caniculei, majoritatea fiind preluate de la ştranduri, biserici, din parcuri sau staţii de tramvai.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat, luni că, în ultimele 24 de ore, 20 de persoane au sunat la Ambulanţă.

“Noi avem statistica pe 24 de ore, deci în ultimele 24 de ore am avut 20 de cazuri de persoane afectate de caniculă. Numărul nu este îngrijorător pentru această perioadă. Au fost persoane preluate de ambulanţă de la ştranduri, din biserici, din parcuri ori staţii de tramvai”, a declarat Iancu Leonida.

În Timişoara funcţionează patru puncte de prim-ajutor pentru perioada de caniculă,  dotate cu apă şi personal medical. Acestea sunt situate în Gara de Nord, în Piaţa 700, Piaţa Badea Cârţan şi la Poşta Mare.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus