Timba a rezolvat problema conducatorului de joc

Timba a mai adus un american, pe Rickey Huckaby, care a evoluat şi în ţările arabe. Astfel, după ce Broderick Gilchrest nu a mai venit, acum „urşii” au conducător de joc străin. Huckaby are 1,88 metri înălţime şi a absolvit colegiul Texas C&A. Apoi, baschetbalistul a plecat în ţările arabe, la Al Ahli în Arabia Saudită şi la Al Sahel, în Kuweit. Ulterior, jucătorul de culoare a poposit pe continent european, chiar în ţara vecină, unde a evoluat în sezonul 2009-2010. Aici, el a avut medii de 32,5 puncte, 5,2…

Citește mai mult

Alexandru Mihuti a trecut la Timba

Pivotul Alexandru Mihuţi a semnat un contract cu BC Timişoara. Până acum, jucătorul a activat la BC Timişoara. În urmă cu aproximativ o lună, Mihuţi s-a despărţit de BC Timişoara, după un sezon în care nu a intrat aproape deloc în teren la „leii” din Banat. Acum, baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a ajuns la un acord cu echipa concitadină, BC Timba. Înalt de 206 cm, Mihuţi este văzut ca o certitudine de „urşi”. Astfel, baschetbalistul se va alătura lui Petru Czmor, venit în această iarnă la Timba…

Citește mai mult

BC Timba va juca impotriva fostei echipe a lui Badnjarevic si Petricevic

„Urşii” vor juca un amical cu echipa tunisiană Etoile du Sahel în data de 10 septembrie. Meciul se va juca la Timişoara, cu ocazia prezentării noii echipe a BC Timba. Sezonul trecut, Etoile du Sahel a câştigat campionatul şi Cupa Tunisiei, dar şi Liga Campionilor Africii, toate sub comanda lui Dragan Petricevic, plecat de la BC Timişoara. Înainte ca bosniacul să îi antreneze pe tunisieni, echipa cucerise titlul de campioană cu Predrag Badnjarevic. Până în acest moment, BC Timba i-a adus pe Bosko Stojakovic, Broderick Gilchrest şi pe Chief Kickingstallionsims.

Citește mai mult

Timba si-a luat si pivot american

BC Timba a mai bifat un transfer, al treilea al acestei săptămâni. Este vorba despre Chief Kickingstallionsims.  Pivotul are o statură impresionantă de 2,16 metri şi a absolvit Universitatea din Alabama. Americanul a trecut şi prin Cipru, unde a avut medii de 10,7 puncte şi 5 recuperări pe meci. Acesta este al treilea transfer după fundaşul Bosko Stojakovic şi conducătorul de joc Broderick Gilchrest.

Citește mai mult

Timba a adus un conducator de joc american

„Urşii” au efectuat un nou transfer, de data aceasta de peste Ocean. Broderick Gilchrest va juca din toamnă pe parchetul Sălii „Constantin Jude”. Baschetbalistul are 23 de ani, 1,83 m şi este conducător de joc. Gilchrest a absolvit Idaho University, unde a evoluat pentru echipa de baschet şi a totalizat o medie de 15,5 puncte, 2,2 recuperări şi 2,4 pase decisive. Ultima dată, americanul a evoluat la Rio Claro, în Brazilia. Luni, Timba l-a legitimat şi pe Bosko Stojakovic, care poate juca pe postul 1 şi 2.

Citește mai mult