Maine se intrerupe apa calda

Colterm anunţă întreruperea apei calde şi a apei reci hidrofor mâine în apropiere de Gara de Nord. Întreruperea va fi cauzată de efectuarea unor lucrări în centrala termică. Apa caldă şi cea rece hidrofor vor fi întrerupte între orele 09.00-14.00. Vor fi afectaţi cei care locuiesc pe Bulevardul Republicii (parţial), Bulevardul General Dragalina şi Splaiul Nicolae Titulescu.

Citește mai mult

ADMINISTRATIE / Atenţie! Mijloace de transport deviate din cauza paradei militare de 1 Decembrie

Parada militară de 1 Decembrie de pe Bulevardul Republicii va afecta circulaţia troleibuzelor 11, 14 şi 18, dar şi pe cea a Expresului 3. Astfel, de la ora 9.30 până la 12.00, mijloacele de transport respective nu vor circula pe bulevardul Republicii. Cele trei linii de troleibuz nu vor circula de pe strada Gheorghe Bariţiu, respectiv Solventul, până pe Bulevardul Republicii. Cele trei troleibuze vor face stânga după Piaţa 77, fără a mai veni pe strada Paris spre centru, până la încheierea demonstraţiilor. De asemenea, linia Expres 3, care va…

Citește mai mult

ADMINISTRATIE / Repetiţii pentru Ziua Naţională

Cei care circulă pe Bulevardul Republicii zilnic trebuie să fie atenţi mâine şi poimâine, deoarece circulaţia va fi închisă pentru repetiţiile, respectiv manifestările de 1 Decembrie. Astfel, mâine, 30 noiembrie, circulaţia va fi închisă între orele 9.45-11.00, în vederea repetiţiilor generale pentru parada militară la care va lua parte si prefectul Mircea Băcală. În data de 1 Decembrie, la parada propriu-zisă, circulaţia va fi închisă între orele 10.30-12.00.

Citește mai mult