
Ce prânzim astăzi?
Ciorbă de ciuperci Ingrediente: ½ kg ciuperci, 4 l zeamă de carne (supă), 2-3 morcovi, 1 roşie, 1 ardei gras, 1 ceapă, 1 gălbenuş, smântănă, 1 lingură Delikat, frunze de leuştean şi pătrunjel verde, oţet, […]
Ciorbă de ciuperci Ingrediente: ½ kg ciuperci, 4 l zeamă de carne (supă), 2-3 morcovi, 1 roşie, 1 ardei gras, 1 ceapă, 1 gălbenuş, smântănă, 1 lingură Delikat, frunze de leuştean şi pătrunjel verde, oţet, […]
Ca sa nu ramana repetent si anul acesta, la proiecte diseminate prin teroare (asomarea porcului, gripa aviara, gripa porcina, ebola, legi paranoice, neuroparlamentarii, moneda hunica, cand e vorba de viata, oosoare cazute din ceruri peste […]
Dacă nu vă place gustul mielului, medicii propun ca alternativă carnea de ied. E mai săracă în calorii decât puiul şi e excelentă dacă aveţi probleme cu colesterolul. De Paşte mielul este nelipsit de pe […]
Deşi au divorţat, cei doi lucrează împreună deoarece fac parte din juriul emisiunii „Q’Diva”. Relaţiile dintre Jennifer şi Marc au rămas destul de bune, cu excepţia unor mici contre, mai mult sau mai puţin regizate […]
Primele două cazuri de infestare cu trichineloză la porcii sacrificaţi pentru Crăciun au fost depistate în două gospodării din comunele hunedorene Bretea Română şi Pui, iar autorităţile sanitar-veterinare insistă ca oamenii să facă analizele de […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes