Back-ul…

Si-afala, p… calului, E frig! Nu – nu va speliati – este o p…leasca!   Ca ce sa faci – In iarna grea?   La Big?!   Ai in camara Sunca toata-n casa!   Nu-ti trebuie nici O foaie – La covrig!   O liber fiecare Sa gandeasca   In timp ce doarme Cat de insipid   Umanitatea asta E prosteasca!   De cand! Din care piatra! Din ce blid!   Ca stie doar In cap sa se loveasca!   Si-n ce mai nimereste Plin – din vid!   Eu…

Citește mai mult

GASTRONOMIE / Piept de curcan umplut

Ingrediente:   1 bucată piept de curcan 400 grame ciuperci 100 grame șunculița 150 grame măsline tăiate 1 bucată ceapă 1 cană vin alb 1/2 bucată lămâie 1/2 linguriță piper 1/2 linguriță sare 1/2 linguriță rozmarin 1/2 linguriță pătrunjel uscat   Mod de preparare : Pieptul de curcan se spală și se taie pe lungime ; se întinde apoi pe o folie de plastic și se bate un pic cu ciocanul de șnițele; se toarnă deasupa zeamă de lămâie și se presară rozmarin; îl lăsăm apoi în pace și ne…

Citește mai mult