Prajitura simpla de post
Blatul: -200 g zahar tos -5 linguri cu miere -150 ml apa -1 lingurita bicarbonat de amoniu stins cu otet -100 ml ulei -500 g faina si un praf de sare Glazura: -300 ml […]
Blatul: -200 g zahar tos -5 linguri cu miere -150 ml apa -1 lingurita bicarbonat de amoniu stins cu otet -100 ml ulei -500 g faina si un praf de sare Glazura: -300 ml […]
Ingrediente: 1 pahar de ulei, 1 pahar de zahar, 1 pachet foi de plăcintă (400 grame), 1 pahar de iaurt (200 ml), 1 plic praf de copt, 1 plic zahăr vanilat, 4 ouă, 1 lămâie, […]
Patiserii elveţieni au intrat duminică în Cartea Recordurilor după ce au pregătit o prăjitură cu ciocolată de 1.221,60 m lungime, relatează agenţia elveţiană ATS. Câteva echipe, alcătuite fiecare din 25 patiseri şi voluntari, totalizând circa […]
BLAT – 7 albușuri se bat cu 250 de grame de zahăr. Se adaugă o cană de nuci tăiate mărunt, în care am pus 100 de grame de făină, o cană rahat (tăiat mărunt) și […]
Ingrediente pentru cremă: – 750 ml frișcă lichidă – 700-750 g ciocolată albă – 1 pliculeț întăritor de frișcă – câteva picături de esență de migdale sau lichior de cocos Mod de preparare: Smântâna se […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes