
scorţişoară


SĂNĂTATE / Pătrunjelul: planta-medicament
E puternic aromat, îi folosim frunzele verzi la ornat orice și rădăcină în diverse mâncăruri, este cea mai populară „verdeaţă” pentru gătit, însă puțini dintre noi știu că pătrunjelul e una dintre cele mai puternice […]

GASTRONOMIE / Pui tandoori cu curry de legume
Ingrediente tandori chicken: – 500 gr de piept de pui – 2 linguri de pudră tandoori (scorțișoară, coriandru, chimion, cuișoare, usturoi pudră, ghimbir pudră, boia iute, boia dulce, sare) – 150 ml iaurt sau iaurt […]

GASTRONOMIE / Friptură de gâscă umplută cu dovleac
Ingrediente: piper negru măcinat sare 3 cepe roșii 1 dovleac 3 – 4 linguri unt 4 chifle 200 ml lapte 20 g mix de sâmburi pentru salată 2 ouă 1/4 linguriță de scorțișoară 1 vârf […]

GASTRONOMIE / Carbonada
Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie) Ingrediente: 1,2 -1,5 kg carne de vită (antricot, mușchi, pulpă) 6 cepe medii 1/2 morcov 20 g unt 3 linguri făină albă 3 linguri pesmet 3 […]