
GASTRONOMIE/Ton în sos de iaurt picant
Ingrediente: File de ton 6 porții 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lămâie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 căței de usturoi, 10 g sare, o […]
Ingrediente: File de ton 6 porții 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lămâie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 căței de usturoi, 10 g sare, o […]
Ingrediente: 750 g carne (piept de pui dezosat) 100 g ciuperci proaspete 1 morcov mic 150 g bacon 50 g cașcaval 1 ou 1 lingură de smântână 1 fir de ceapă verde puțin mărar și […]
Timp de preparare: 1 oră și 45 minute (complexitate medie) Ingrediente: 1,2-1,5 kg carne de porc (cotlet, pulpă, mușchiuleț, ceafă, gușă) 1 morcov 1 păstârnac 1-2 cepe 300-350 g mazăre (proaspătă, conservată sau […]
Ingrediente: 1 kg file de pește – merluciu, cod, pagasius 500 g morcovi 4 cepe mari 2 linguri pastă de tomate 1 foaie de dafin 100 ml ulei 1 legătură mărar 4 căței de usturoi […]
Ingrediente: 4 bucăți de piept de pui pregătite ca pentru şniţel, aplatizate până la o grosime de 2 mm, condimentate cu sare , cu piper şi rozmarin 2 linguri de maioneză pesmet fulgi de […]
Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusă) Ingrediente: 1-2 dovlecei (650-750 g) 1 praz 1 ceapă 1 morcov 2-3 roşii 1 legătură mărar + pătrunjel 2 lingurițe de făină 2-3 căței de usturoi 4 […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes