Ernst & Young desemnata Transfer Pricing Firm of the Year in Europa Centrala si de Est

Ernst & Young a fost desemnată Transfer Pricing Firm of the Year în Europa Centrală şi de Est (România, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Slovenia) de către International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai importante publicaţii din lume dedicată strategiilor fiscale la nivel internaţional. Prestigioasa competiţie ITR European Tax Awards 2013 a avut loc la Londra, în luna mai, şi a recompensat excelenţa şi inovaţia în domeniul fiscal din Europa.

Recunoaşterea ITR a fost acordată unor firme care au demonstrat prin dovezi concrete colaborări de cea mai înaltă calitate cu clienţi din Europa în 2012. Ernst & Young a câştigat 11 premii. În plus faţă de rezultatele excepţionale înregistrate în mai multe ţări din regiune, Ernst & Young a fost desemnată firma anului pentru conformitate fiscală şi raportare şi a primit marele premiu pentru politici fiscale în Europa.

Acest premiu este un reper important pentru firma noastră şi demonstrează că excelenţa serviciilor noastre în preţuri de transfer se bucură de o largă recunoaştere în întreaga Europă Centrală şi de Est. Felicit întreaga echipă de preţuri de transfer din România – suntem foarte mândri de această reuşită”, declară Venkatesh Srinivasan, Partener şi Director al departamentului de Asistenţă fiscală, Ernst & Young România.

Pentru desemnarea câştigătorilor, echipa de jurnalişti din cadrul ITR a întreprins o serie de cercetări amănunţite din mai multe surse. Aplicaţiile de înscriere din partea firmelor au jucat un rol important în cercetare, însă echipa editorială a revistei a consultat şi un mare număr de consultanţi fiscali şi avocaţi, executivi din domeniul fiscal şi consilieri fiscali din companii, pentru a articula părerile lor într-o perspectivă globală asupra activităţilor inovatoare din domeniu care au avut loc în Europa în 2012.

Criteriile de jurizare ITR au vizat trei arii majore:

4   Mărimea: un indicator al volumului care poate fi preluat de echipa specializată de asistenţă fiscală

4   Inovaţia: măsura în care soluţia utilizată de firma angajată răspunde temei altfel decât se face în mod obişnuit

4   Complexitatea: analizează situaţiile neobişnuite survenite din domeniul taxelor.

În ultima etapă, au fost realizate liste scurte, pe baza propunerilor şi rezultatelor cercetării iar câştigătorii au fost selectaţi prin votul executivilor specializaţi în taxe din întreaga lume. Câştigătorii şi ceilalţi clasaţi pe podium vor fi prezentaţi în numărul din iunie 2013 al revistei ITR.

În România, echipa Ernst & Young de Transfer Pricing operează un portofoliu solid de clienţi, format atât din persoane fizice, cât şi din jucători mari din piaţa locală. O dată la câţiva ani, echipa Ernst & Young realizează sondajul Transfer Pricing pe piaţa românească, o bună sursă de informare şi cartografiere a percepţiei pieţei locale, care oferă companiilor observaţii practice asupra cerinţelor pentru dosarul preţurilor de transfer.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.