Stiri din Timisoara: articole si informatii locale, national-international
Știri din Timișoara; site partener cu UZPR
  • Timisoara
  • Banat
  • National
  • International
  • Fapt Divers
  • Magazin
  • Redactia
    • Contact
    • GDPR
  • Toate articolele
Pendul de Știri
  • [ 18 noiembrie 2025 ] Primăria Timișoara preia cererile pentru comerțul stradal Timisoara
  • [ 18 noiembrie 2025 ] Rezultate excepționale pentru Școala de Arte Timișoara la European Grand Prix 2025 Timisoara
  • [ 18 noiembrie 2025 ] Medalie de bronz pentru România la Mondialele de Fitness de la Santa Susanna Timisoara
  • [ 18 noiembrie 2025 ] Cine a fost Dan Trif? Fapt Divers
  • [ 18 noiembrie 2025 ] Întreruperea furnizării apei calde și a încălzirii Timisoara
Acasăcimbru

cimbru

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ruladă de pui

2 ianuarie 2012 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 750 g carne (piept de pui dezosat) 100 g ciuperci proaspete 1 morcov mic 150 g bacon 50 g cașcaval 1 ou 1 lingură de smântână 1 fir de ceapă verde puțin mărar și […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Friptură de porc la tavă cu bere și inele glasate

23 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 1 oră și 45 minute (complexitate medie)     Ingrediente: 1,2-1,5 kg carne de porc (cotlet, pulpă, mușchiuleț, ceafă, gușă) 1 morcov 1 păstârnac 1-2 cepe 300-350 g mazăre (proaspătă, conservată sau […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ruladă de porc cu gogoşari

17 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente:   1 kg mușchi de porc 2 gogoșari 1 ceapă 70 g ghimbir 1 ou 2 linguri pesmet 1 legătură pătrunjel 40 ml ulei 1 linguriță rasă cimbru uscat sare piper   Mod de […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Friptură de viţel umplută cu ciuperci

11 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 linguri unt 3 chifle 250 g ciuperci Champignon 2 cepe 2 linguri ulei de măsline 1 legătură pătrunjel 1 fir de cimbru 1 lingură rozmarin tocat 3 ouă sare piper nucșoară 1 kg […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Carbonada

6 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie)   Ingrediente:   1,2 -1,5 kg carne de vită (antricot, mușchi, pulpă) 6 cepe medii 1/2 morcov 20 g unt 3 linguri făină albă 3 linguri pesmet 3 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Vinete umplute cu ceapă şi sos de iaurt

29 noiembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 vinete mici zeamă de la 2 lămâi sare piper proaspăt măcinat 5 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură de ulei de măsline pătrunjel 1 linguriță de oregano 1 linguriță de cimbru 30 […]

Editorialele TimNews

editorial de presa stiri tin Timisoara

Bancul zilei

Un geniu mândru și un idiot fac un pariu

Geniul spune:
– Pentru fiecare intrebare pe care ți-o pun și nu știi răspunsul, imi dai 5$. Si dacă imi pui tu o intrebare la care nu îți pot răspunde, îți dau 5000 $.
Idiotul răspunde:
– Okay.
Geniul apoi întreabă:
– Câte continente sunt in lume?
Idiotul nu știe, așa că îi intinde 5 $.
Acum e rândul idiotului să îl intrebe pe geniu:
– Ce animal stă în două picioare dar doarme în 3?
Geniul se tot gândește, dar nu știe răspunsul, așa că ii dă idiotului 5000 $ și îi spune:
– La naiba, am pierdut. Apropo, care era răspunsul la intrebare?
La care idiotul îi dă 5 $.

DavidPressPrint

Cabinet Psih. Babeu

ISSN 2821 – 5524 ISSN – L 2821 – 5524

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes