GASTRONOMIE / Ruladă de pui
Ingrediente: 750 g carne (piept de pui dezosat) 100 g ciuperci proaspete 1 morcov mic 150 g bacon 50 g cașcaval 1 ou 1 lingură de smântână 1 fir de ceapă verde puțin mărar și […]
Ingrediente: 750 g carne (piept de pui dezosat) 100 g ciuperci proaspete 1 morcov mic 150 g bacon 50 g cașcaval 1 ou 1 lingură de smântână 1 fir de ceapă verde puțin mărar și […]
Timp de preparare: 1 oră și 45 minute (complexitate medie) Ingrediente: 1,2-1,5 kg carne de porc (cotlet, pulpă, mușchiuleț, ceafă, gușă) 1 morcov 1 păstârnac 1-2 cepe 300-350 g mazăre (proaspătă, conservată sau […]
Ingrediente: 1 kg mușchi de porc 2 gogoșari 1 ceapă 70 g ghimbir 1 ou 2 linguri pesmet 1 legătură pătrunjel 40 ml ulei 1 linguriță rasă cimbru uscat sare piper Mod de […]
Ingrediente: 4 linguri unt 3 chifle 250 g ciuperci Champignon 2 cepe 2 linguri ulei de măsline 1 legătură pătrunjel 1 fir de cimbru 1 lingură rozmarin tocat 3 ouă sare piper nucșoară 1 kg […]
Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie) Ingrediente: 1,2 -1,5 kg carne de vită (antricot, mușchi, pulpă) 6 cepe medii 1/2 morcov 20 g unt 3 linguri făină albă 3 linguri pesmet 3 […]
Ingrediente: 4 vinete mici zeamă de la 2 lămâi sare piper proaspăt măcinat 5 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură de ulei de măsline pătrunjel 1 linguriță de oregano 1 linguriță de cimbru 30 […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes