
Ce prânzim astăzi?
Supa de roşii Ingrediente: Carne cu mult os de pui (aprox. 300 gr.)/de vacă sau de viţel, morcov, pătrunjel, ceapă (aprox. 250 gr.), ½ l suc de roşii, 40 gr. orez, pătrunjel, ţelină, sare. Mod […]
Supa de roşii Ingrediente: Carne cu mult os de pui (aprox. 300 gr.)/de vacă sau de viţel, morcov, pătrunjel, ceapă (aprox. 250 gr.), ½ l suc de roşii, 40 gr. orez, pătrunjel, ţelină, sare. Mod […]
Ingrediente: Pentru 2 tavi: 2 vinete , 2 rosii, 200 g mozzarella, busuioc proaspat, sare de mare, oregano, cimbru, piper alb ( e mai aromat), ulei masline, parmezan ras Mod de preparare: Feliile de vinete […]
E puternic aromat, îi folosim frunzele verzi la ornat orice și rădăcină în diverse mâncăruri, este cea mai populară „verdeaţă” pentru gătit, însă puțini dintre noi știu că pătrunjelul e una dintre cele mai puternice […]
Timp de preparare: 1 oră (complexitate medie) Ingrediente: 10 cartofi mijlocii 2 morcovi 1 piept de pui (și stângul și dreptul) 3 ouă fierte tari castraveți murați (după placul vostru,mie îmi place cu cât […]
Timp de preparare: 1 oră (complexitate redusă) Ingrediente: 200g orez O lingură ulei măsline O ceapă tăiată mărunt O linguriță rozmarin 250g ciuperci tăiate în sferturi 2 ardei grași roșii tăiați în cubulețe 400g […]
Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusă) Ingrediente: 1 pui sau găină chouriço sau pepperoni sare marină sau flor de sal cu ierburi aromate 1 linguriţă chimen 1 linguriţă boia dulce 1 ceapă 4 căţei […]
Ingrediente: 500 gr file de peste (eu am folosit tilapia…însă merge f bine cod, merluciu, somn) 4 ardei grași cât mai colorați 2 cepe mari 1/2 ceașcă ulei de măsline(sau soia scria în alte rețete) […]
Ingrediente: Vinete 2 Ceapă 1 Carne de porc 500gr ( spată ) Sare Roşii 2 Ulei 50 ml Pătrunjel verde Mod de preparare: Carnea se spală și se porționează, se pune la prăjit […]
Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusă) Ingrediente: 1-2 dovlecei (650-750 g) 1 praz 1 ceapă 1 morcov 2-3 roşii 1 legătură mărar + pătrunjel 2 lingurițe de făină 2-3 căței de usturoi 4 […]
Ingrediente: 1 vânătă mare 3 roşii 200 gr mozzarella sau caşcaval oregano sare Mod de preparare: Se spală și se curăță coaja de la vânătă. Se taie în felii de aproximativ 1 cm. Feliile […]
Ingrediente: 1 piept de curcan 2 mango 4 linguri sos de roșii 2 roșii 2 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ardei iute 2 fire ceapă verde 2 linguri zahăr Mod de […]
Ingredinete pentru 4 porţii : 16 fâșii de lasagna 1 cutie de ciuperci 2 linguri măsline fără sâmburi 500 ml lapte 5 linguri de făină 2 roșii (200 ml roșii în bulion) 1 morcov 1 […]
Ingrediente: 3 medalioane de crap. 500 gr varză 500 gr ciuperci 2 roșii. 1 ceapă roșie 1 linguriță rasă de mentă uscată. 2 linguri de unt. sare,vegeta , piper roz proaspăt măcinat. […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes