Stiri din Timisoara: articole si informatii locale, national-international
Știri din Timișoara; site partener cu UZPR
  • Timisoara
  • Banat
  • National
  • International
  • Fapt Divers
  • Magazin
  • Redactia
    • Contact
    • GDPR
  • Toate articolele
Pendul de Știri
  • [ 19 iunie 2025 ] George Călinescu… „Enigma Otiliei“ Fapt Divers
  • [ 19 iunie 2025 ] Napi cu smântână Fapt Divers
  • [ 18 iunie 2025 ] Întreruperea furnizării apei calde în anumite zone din Timișoara Timisoara
  • [ 18 iunie 2025 ] Din calendarul Bisericii Romano-Catolice Timisoara
  • [ 18 iunie 2025 ] Ce ştiţi despre Ion Zubaşcu? Fapt Divers
Acasăusturoi

usturoi

Fapt Divers

Unchiul Oscar

31 ianuarie 2013 Liviu Florian Jianu 0

adaptare  după BEETHOVEN   – Şi funia asta de usturoi, de unde o ai ? – Aoleu, boiarule, pupa-ţi-aş talpele, asta nu este a mea ! – Dar a cui este, coruptule ? – Este […]

Fapt Divers

Gulas unguresc

13 septembrie 2012 Daniela Florian 0

Ingrediente: 500 g de carne de porc 200 g de untura sau ulei 1 lingurita boia dulce 1 varf de lingurita boia iute 4 cepe mari 3 rosii 1 catel de usturoi 1 morcov 1 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE/Ton în sos de iaurt picant

26 februarie 2012 Daniela Florian 0

Ingrediente: File de ton 6 porții 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lămâie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 căței de usturoi, 10 g sare, o […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Piept de pui cu cremă cheddar

29 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 40 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 4 piepți pui/8 copănele Un ardei gras roșu și unul galben 2 ardei iuți O ceapă 2 căței usturoi O cană brânză cheddar rasă 2 linguri […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Salata Caesar de curcan

27 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 20 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 300 g piept de curcan gătit la grătar 1 salată verde 1 ceapă verde 3 felii pâine 1-2 căței usturoi 3 linguri maioneză 1 lingură smântână […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pui basc cu ardei

25 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 1 oră și 30 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 1 pui tăiat bucăți 700 gr ardei grași, roșii, galbeni și verzi 3 căței de usturoi 1 kg de roșii decojite 1 pahar […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pulpă de curcan la cuptor

24 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 2 ore și 30 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 1,5 kilograme pulpă de curcan 2 linguri muștar cu boabe 5 căței de usturoi 50 g bacon/slănină 2 crenguțe de rozmarin 5-6 linguri […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Peşte cu morcovi

21 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 1 kg file de pește – merluciu, cod, pagasius 500 g morcovi 4 cepe mari 2 linguri pastă de tomate 1 foaie de dafin 100 ml ulei 1 legătură mărar 4 căței de usturoi […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Supă de porumb in pâine

19 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 linguri unt 2 cepe 4 căței de usturoi tocați 1 vârf de cuțit de șofran 100ml vin alb 100g iaurt grecesc 500ml supă de pui 500g porumb din conservă 1 pâine rotundă 2 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Spanac la cuptor

18 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: -400g spanac congelat -2 ouă – o ceapă albă medie – 3-4 căței de usturoi – 3 linguri făină – 125 ml smântâna dulce – 200g cremă de brânză – 200ml lapte – 200g […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pui în dovleac

15 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusă) Ingrediente: 1 pui sau găină chouriço sau pepperoni sare marină sau flor de sal cu ierburi aromate 1 linguriţă chimen 1 linguriţă boia dulce 1 ceapă 4 căţei […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Gnocchi cu spanac şi ciuperci

14 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 750 g cartofi 175 g gris 350 g spanac 1 ou 500 g ciuperci 100 g caşcaval 2 căţei de usturoi 1 vârf de cuţit de nucşoara 2 linguri ulei 2-3 linguri de smântâna […]

Bucataria internationala

GASTRONOMIE / Moqueca

11 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 500 gr file de peste (eu am folosit tilapia…însă merge f bine cod, merluciu, somn) 4 ardei grași cât mai colorați 2 cepe mari 1/2 ceașcă ulei de măsline(sau soia scria în alte rețete) […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ardei umpluţi de post

10 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: – 4 ardei mari tăiați pe lungime în două – 125 grame ciuperci, tăiate în felii subțiri – 125 grame orez – 150 ml supă de legume – 70 grame de linte verde, clătită […]

Bucataria internationala

GASTRONOMIE / Pui cu ciuperci de pădure

9 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 40 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 2 piepți de pui mai mari 150gr bacon afumat 3 linguri cu bulion 2 căței de usturoi 1/2 linguriță de tarhon uscat 400gr ciuperci de pădure […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pui GongBao

8 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente:   2 bucăți de piept de pui 1 lingură de ulei de alune 2-10 ardei iuți 3 căței de usturoi 100 g ghimbir feliat foarte subțire 1 fir de praz 85 g alune 4 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Tagliatelle carbonara

7 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 300 g tagliatelle, 200 g bacon/șuncă afumată/kaizer, 150 ml smântâna, 1 ceapă, 1-2 căței usturoi, 200 ml vin alb, 2 ouă, sare, piper, busuioc, nucșoară, ulei de măsline, Mod de preparare: Pastele se fierb […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Tuşpais de dovlecei cu praz

5 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 1-2 dovlecei (650-750 g) 1 praz 1 ceapă 1 morcov 2-3 roşii 1 legătură mărar + pătrunjel 2 lingurițe de făină 2-3 căței de usturoi 4 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Vinete umplute cu ceapă şi sos de iaurt

29 noiembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 vinete mici zeamă de la 2 lămâi sare piper proaspăt măcinat 5 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură de ulei de măsline pătrunjel 1 linguriță de oregano 1 linguriță de cimbru 30 […]

Editorialele TimNews

editorial de presa stiri tin Timisoara

Bancul zilei

– Bulă, aș vrea să îmi răspunzi la o întrebare.
– Zi, Bubulino!
– Dar sincer!
– Sincer, Bubulino!
– Bulă, pe cine ai mai avut înaintea mea?
– Pe Maria..
– Doar atât?! Fii sincer.
– .. pe Veta, pe Ioana, pe Irina.
– Bulă, să știi că sunt geloasă!
– Bubulino, nu ai de ce să te superi. Important este că te-ai calificat în finală!

oferta carti david press print

DavidPressPrint

Cabinet Psih. Babeu

ISSN 2821 – 5524 ISSN – L 2821 – 5524

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes