Stiri din Timisoara: articole si informatii locale, national-international
Știri din Timișoara; site partener cu UZPR
  • Timisoara
  • Banat
  • National
  • International
  • Fapt Divers
  • Magazin
  • Redactia
    • Contact
    • GDPR
  • Toate articolele
Pendul de Știri
  • [ 13 iunie 2025 ] Tudor Creţu: „Cartea tipărită pierde drastic din statut…” Fapt Divers
  • [ 13 iunie 2025 ] Revedere colegială la 50 de ani de la absolvirea Seminarului teologic din Caransebeș Banat
  • [ 12 iunie 2025 ] Timidul poet Gheorghe Dăncilă Fapt Divers
  • [ 11 iunie 2025 ] Poeta timișoreancă Laura Ceica la ceas aniversar Fapt Divers
  • [ 10 iunie 2025 ] Flight Festival 2025, la Muzeul Satului Bănățean Timișoara Timisoara
Acasăpiper

piper

Gastronomie

Pui shanghai (iute)

27 aprilie 2012 Daniela Florian 0

  Ingrediente: 500 g piept pui dezosat 
3 ouă 
1 ceapă verde 
200 g făină 
200 ml ulei pentru prăjit 
2 linguri pastă ardei iute 
1 linguriță boia iute 
2 linguri sos de soia 
1/3 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ruladă de pui

2 ianuarie 2012 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 750 g carne (piept de pui dezosat) 100 g ciuperci proaspete 1 morcov mic 150 g bacon 50 g cașcaval 1 ou 1 lingură de smântână 1 fir de ceapă verde puțin mărar și […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Somon cu sos de piper

31 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 40 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 2 felii de somon sare,piper Sos de piper: 1 lingură piper negru 1 pahar de vin alb sec 2 linguri whisky 250 ml smântână de gătit […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Salată Olivieh

30 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 1 oră (complexitate medie)   Ingrediente: 10 cartofi mijlocii 2 morcovi 1 piept de pui (și stângul și dreptul) 3 ouă fierte tari castraveți murați (după placul vostru,mie îmi place cu cât […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Salata Caesar de curcan

27 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 20 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 300 g piept de curcan gătit la grătar 1 salată verde 1 ceapă verde 3 felii pâine 1-2 căței usturoi 3 linguri maioneză 1 lingură smântână […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pui basc cu ardei

25 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 1 oră și 30 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 1 pui tăiat bucăți 700 gr ardei grași, roșii, galbeni și verzi 3 căței de usturoi 1 kg de roșii decojite 1 pahar […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Pulpă de curcan la cuptor

24 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 2 ore și 30 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 1,5 kilograme pulpă de curcan 2 linguri muștar cu boabe 5 căței de usturoi 50 g bacon/slănină 2 crenguțe de rozmarin 5-6 linguri […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Friptură de porc la tavă cu bere și inele glasate

23 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 1 oră și 45 minute (complexitate medie)     Ingrediente: 1,2-1,5 kg carne de porc (cotlet, pulpă, mușchiuleț, ceafă, gușă) 1 morcov 1 păstârnac 1-2 cepe 300-350 g mazăre (proaspătă, conservată sau […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Peşte cu morcovi

21 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 1 kg file de pește – merluciu, cod, pagasius 500 g morcovi 4 cepe mari 2 linguri pastă de tomate 1 foaie de dafin 100 ml ulei 1 legătură mărar 4 căței de usturoi […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Supă de porumb in pâine

19 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 linguri unt 2 cepe 4 căței de usturoi tocați 1 vârf de cuțit de șofran 100ml vin alb 100g iaurt grecesc 500ml supă de pui 500g porumb din conservă 1 pâine rotundă 2 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Spanac la cuptor

18 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: -400g spanac congelat -2 ouă – o ceapă albă medie – 3-4 căței de usturoi – 3 linguri făină – 125 ml smântâna dulce – 200g cremă de brânză – 200ml lapte – 200g […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ruladă de porc cu gogoşari

17 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente:   1 kg mușchi de porc 2 gogoșari 1 ceapă 70 g ghimbir 1 ou 2 linguri pesmet 1 legătură pătrunjel 40 ml ulei 1 linguriță rasă cimbru uscat sare piper   Mod de […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Friptură de vită cu vinete

16 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 800 g-1 kg mușchi sau pulpă de vită 100 ml ulei 2 vinete 500 g cartofi 50 g unt 1-2 lingurițe de boia dulce 3 ardei grași colorați 2 linguri de bulion condimente: sare […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Gnocchi cu spanac şi ciuperci

14 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 750 g cartofi 175 g gris 350 g spanac 1 ou 500 g ciuperci 100 g caşcaval 2 căţei de usturoi 1 vârf de cuţit de nucşoara 2 linguri ulei 2-3 linguri de smântâna […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Peşte la cuptor, în sos de vin şi smântână

13 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 1 kg peşte file din care preferaţi 1 ceapă albă 150 ml. de vin alb sec 200 ml. de smântână pentru frișcă 2 linguri de ulei de măsline 1 lămâie – coajă rasă și […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Piept de pui umplut cu brânzeturi

12 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente:   4 bucăți de piept de pui pregătite ca pentru şniţel, aplatizate până la o grosime de 2 mm, condimentate cu sare , cu piper şi rozmarin 2 linguri de maioneză pesmet fulgi de […]

Bucataria internationala

GASTRONOMIE / Moqueca

11 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 500 gr file de peste (eu am folosit tilapia…însă merge f bine cod, merluciu, somn) 4 ardei grași cât mai colorați 2 cepe mari 1/2 ceașcă ulei de măsline(sau soia scria în alte rețete) […]

Bucataria internationala

GASTRONOMIE / Pui cu ciuperci de pădure

9 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 40 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 2 piepți de pui mai mari 150gr bacon afumat 3 linguri cu bulion 2 căței de usturoi 1/2 linguriță de tarhon uscat 400gr ciuperci de pădure […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Tagliatelle carbonara

7 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 300 g tagliatelle, 200 g bacon/șuncă afumată/kaizer, 150 ml smântâna, 1 ceapă, 1-2 căței usturoi, 200 ml vin alb, 2 ouă, sare, piper, busuioc, nucșoară, ulei de măsline, Mod de preparare: Pastele se fierb […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Carbonada

6 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie)   Ingrediente:   1,2 -1,5 kg carne de vită (antricot, mușchi, pulpă) 6 cepe medii 1/2 morcov 20 g unt 3 linguri făină albă 3 linguri pesmet 3 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Tuşpais de dovlecei cu praz

5 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusă)   Ingrediente: 1-2 dovlecei (650-750 g) 1 praz 1 ceapă 1 morcov 2-3 roşii 1 legătură mărar + pătrunjel 2 lingurițe de făină 2-3 căței de usturoi 4 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Ştiucă cu sos de stafide

1 decembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: pentru 2 porţii: 8 rondele de ştiucă tăiate de circa 1,5-2 cm grosime ½ dovlecel tăiat cubuleţe ½ dovlecel tăiat rondele de 5 mm grosime 3 fire de ceapă verde tocate mărunt 50 g […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Lasagna cu ciuperci

30 noiembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingredinete pentru 4 porţii : 16 fâșii de lasagna 1 cutie de ciuperci 2 linguri măsline fără sâmburi 500 ml lapte 5 linguri de făină 2 roșii (200 ml roșii în bulion) 1 morcov 1 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Vinete umplute cu ceapă şi sos de iaurt

29 noiembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente: 4 vinete mici zeamă de la 2 lămâi sare piper proaspăt măcinat 5 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură de ulei de măsline pătrunjel 1 linguriță de oregano 1 linguriță de cimbru 30 […]

Gastronomie

GASTRONOMIE / Medalion de crap cu legume la cuptor

27 noiembrie 2011 Haris Ciumedean 0

Ingrediente:   3 medalioane de crap. 500 gr varză 500 gr ciuperci 2 roșii. 1 ceapă roșie 1 linguriță rasă de mentă uscată. 2 linguri de unt. sare,vegeta , piper roz proaspăt măcinat.     […]

Paginație articole

1 2 »

Editorialele TimNews

editorial de presa stiri tin Timisoara

Bancul zilei

„- Alo, Bulă, ce faci?! Hai până la terasă, la o bere! – Păi, mă Ștrulă, acum jumătate de oră, când te-am sunat, mi-ai zis că ai o durere de cap îngrozitoare! – Da, Bulă, dar tocmai a ieșit pe ușă.

oferta carti david press print

DavidPressPrint

Cabinet Psih. Babeu

ISSN 2821 – 5524 ISSN – L 2821 – 5524

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme de MH Themes